פנטהאוז 4 חדרים ll יצחק שדה ll בת-ים

הפרויקט הבא מספר את סיפור המסע הייחודי של זוג רופאים שעברו לדירת פנטהאוז מעוצבת בבת ים. הדירה ממוקמת בקומה ה-39, שטופת שמש ומגלה לכל באיה את קו החוף המהמם של העיר.

כשנח ומרינה פנו אליי, הרגשתי שזו הולכת להיות חוויה מיוחדת.

 

אני אומרת מיוחדת בגלל האופי יוצא הדופן של הזוג שהגיע לגיל השלישי, ואיתו הרצון לקחת אותם למסע במקומות בהם לא היו עדיין מבחינה ויזואלית בתפיסת 'מהו בית' בשבילם.

ידעתי שהתהליך יהיה מאתגר ושנצטרך להשאיר מאחור הרבה דפוסים והרגלים ישנים שהם רוצים לשנות בהתנהלות בבית ובנראות שלו, אך לא בהכרח יהיה להם קל לעשות כן.

אז יצאנו למסע יחד, ואני כבר יכולה לגלות שנהנתי מכל רגע.

לא רק שעברו לדירה לאחר שלושים שנה בהם גרו בבית פרטי, אלא עשינו פה גם שינוי קונספטואלי בסגנון החיים של הזוג. מסגנון עיצוב אקלקטי שכלל רהיטים ואביזרים שנאספו לאורך השנים, לבית בסגנון מודרני, נקי ומינימליסטי.

 

הילדים כבר לא בבית ולכן המחשבה והעיצוב כולו היו ברוח הענקת נוחות מקסימלית ויצירת סביבה אינטימית באופן שיהלום גם את אופי העבודה של הזוג. סגנון נקי ומינימליסטי שיוצר שקט גם בעין וגם בראש.

יצרנו שינוי משמעותי במבנה הבית. החלפנו בין מיקומי הסלון והמטבח, הורדנו חדר והגדלנו את החלל הציבורי. הענקנו לזוג מאסטר הורים ענק (מעבר לחלל הציבורי המפנק) ויצרנו מסדרון בו ישנה חלוקה ברורה של אזור העבודה של השניים.

האזור כולל שני משרדים ומופרד לחלוטין על ידי חדר אמבטיה, וכך נוצרת חלוקה ברורה בין אזור העבודה לבין האזור האישי של הבית.

האכלוס נעשה ממש לפני הסגר השני, מה שאפשר לנו לעשות התאמות באופן אידיאלי ברוח התקופה. ואם כבר להישאר בבית, אז איזה כיף שאפשר לפתוח את הבוקר עם קפה מול הים!

 

כמו שאפשר לראות, גם לי היה קשה לעזוב את המרפסת 😉

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1